Bude Repete!

Spolek ODD!SPOT, který tvoří studenti Arts managementu VŠE, pořádá již 3. ročník festivalu REPETE, který se uskuteční 28.–30. 7. Realizací akce chtějí studenti zvýšit povědomí o zámku a problematice jejího zachovávání. Dále poskytují prostor mladým a začínajícím umělcům. Díky tomu vás čeká nabitý program: koncerty kapel různých žánrů, promítání short filmů, výstavy, divadelní vystoupení, workshopy a mnoho dalšího!

Hlavní program REPETE FESTU bude probíhat celou sobotu, 29. 7.:

Festivalový den začnou návštěvníci ranním jóga protažením, následně si vychutnají kulturní zážitky ve formě divadla, výstav, filmů a následné debaty, kreativních workshopů či prohlídky zámku. Svou filmovou tvorbu přestaví: Lukáš Mach, Alan Sýs, Veronika Poslední, Jan Patzak a Magdalena Borges. Divadelní vystoupení zajistí soubor z pražské DAMU, Modrá laguna.

Během dne si návštěvníci budou moct zpestřit šatník v našem second handu pop-upu či se nechat zkrášlit v beauty koutku! Samozřejmě bude zajištěno lokální občerstvení a nebude chybět ani stánek s březnickým pivem Herold.

Celý program završí večerní koncerty celkem 6 kapel. Jsme si jistí, že každý si najde to své! Letos na nádvoří vystoupí kapely: fumar mata, Colour Of The Sky, Meowlau x Val, Wreckberries, Randal bois, Marcel Gidote’s Holy Crab a Hyny the Kid, letošní vítěz rapové soutěže THE MAG W/RAP.

Brány zámku otevíráme již v pátek, 28. 7. Bude zajištěn bar, hudba a návštěvníky čeká překvapení, které již brzy odhalíme!