Vajíčkový lov v Rožmitále

Už druhým rokem se těšíme, že uděláme v zámeckém parku vajíčkový lov pro děti. Zase se nám to letos nepovede – bez vajíčkového lovu ale zůstat nechceme a proto jsme pro vás připravili verzi přizpůsobenou současným nařízením.

Velikonoční zajíček schoval v širším okolí zámku (viz pravidla a mapka) 8 vajíček natištěných na papíře. U každého z nich je úkol. Malým dětem bude stačit vybarvit stejně očíslované vajíčko. Větší a velké děti odpoví na otázku u každého vajíčka a svou odpověď napíší do příslušného řádku křížovky.

Každé vajíčko má také dobrovolný úkol – může, ale nemusí se plnit. Když ho ale plnit budete, poproste váš doprovod, ať vás u toho vyfotí. Když nám pár fotek pošlete na emailovou adresu info@rozmitalskyzamek.cz, budeme moc rádi.

Kdo chce, může samozřejmě plnit všechny úkoly. Lovit můžou i hraví dospělí.

Hrací archy jsou ke stažení zde, v události na Facebooku, případně již vytištěné před zámkem u nástěnky. Na stejném místě také vyplněné hrací archy odezdejte. Nechte nám na sebe kontakt, abychom vás mohli kontaktovat s drobnou odměnou pro vaše dítě.

Tak hurá na lov kolem zámku. S sebou si vemte hrací arch, pastelky a tužku a nezapomeňte na dobrou náladu a chuť si hrát. Vajíčka můžete lovit od 28.3. do 4.4.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *